Search found 8305 matches

by exxos
Thu Apr 02, 2020 3:04 pm
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

I am starting to wonder if t he PLD is faulty or something. I outputted the SRAM_OE to a IO pin.. it NEVER gets accessed (as expected). I had to disable the DTACK code to get it to boot... BUT.. When I add the DTACK code in which triggers on SRAM_OE access as well (so should never trigger) it then a...
by exxos
Thu Apr 02, 2020 1:33 pm
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

I changed the address to.. [800000..8FFFFF] Again ST boots fine. I loaded STOS.. Tried $40000.. bus error.. so as expected. Tried $8FFFF and got back as expected. So address decoding works fine... IMG_4987.JPG andyet, if I go back to $400000 range.. the ST goes nuts, no video random corruption etc.....
by exxos
Thu Apr 02, 2020 11:37 am
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

I scoped out the SRAM enable.. and its triggering when the floppy is being accessed for starters.. that isn't right.. Its like its decoding the wrong address.. but if that was the case, ROM decoding and the other registers would fail.. ?! So I wrote some new firmware to pulse the address lines one b...
by exxos
Wed Apr 01, 2020 7:19 pm
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

PhilC wrote:
Wed Apr 01, 2020 7:12 pm
Have a look at Agralunds topic about the TF534, I think he used the TT ram space to get it to work with Tos2.06 and Emutos
I'm not getting that far.. I can't even get TOS to boot with alt-ram enabled :(

TT RAM is above 16MB mark, for 32bit CPU, not 16bit, so I doubt his work will help.
by exxos
Wed Apr 01, 2020 3:16 pm
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

ALT-RAM seems to be acting strange :roll: Its just SRAMEN = ADDR:[400000..BFFFFF] & !ST_AS; .. It enables the flash and pulses DTACK.. But I no longer get video, I just get a totally white screen, but the machine is actually running because I can hear the floppy drive running, and if I press escape,...
by exxos
Wed Apr 01, 2020 2:56 pm
Forum: MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Flashy Clock - Yet another DEV board
Replies: 268
Views: 21932

Re: Flashy Clock - Yet another DEV board

It seems I have a bad connection on the flashy CPU socket somewhere as it died totally :roll: Now I have just gone for the proper H4 install... and now EMUTOS is working fine... so bizarrely this bad connection didn't effect TOS104, but EMUTOS it did :roll: In any case, I can confirm it now seems to...
by exxos
Wed Apr 01, 2020 11:33 am
Forum: NEWS & ANNOUNCEMENTS
Topic: New Venture - Exxos and Icky
Replies: 10
Views: 154

Re: New Venture - Exxos and Icky

rubber_jonnie wrote:
Wed Apr 01, 2020 11:29 am
@exxos Is there an IDE building shack for me? I've built so many of late I could do with a bit of a production line ;)
There is only 1 out-building. But I am sure we could rig up some internal benches. There is plenty of room!
by exxos
Wed Apr 01, 2020 11:19 am
Forum: NEWS & ANNOUNCEMENTS
Topic: New Venture - Exxos and Icky
Replies: 10
Views: 154

Re: New Venture - Exxos and Icky

With this unit being literally 30 seconds away from me, I took the liberty of arranging a sneak peek look around a few weeks ago... Loads of bays outside for arrivals and distribution. 1.JPG Plenty of shelving space for parts and production. 2.JPG There is even a small building our back for PhilC to...
by exxos
Wed Apr 01, 2020 10:45 am
Forum: HARDWARE ISSUES
Topic: PAK68/3 floppy not working
Replies: 15
Views: 786

Re: PAK68/3 floppy not working

PhilC wrote:
Wed Apr 01, 2020 6:52 am
I agree, a mega with 120ns ram would give me memory test issues but when changed to 70ns worked fine.
Its odd though as the MMU controls RAM and speed of RAM shouldn't matter :shrug: could just be down to bus loading or something ,
by exxos
Wed Apr 01, 2020 2:08 am
Forum: CHAT FORUM
Topic: Meanwhile in Wales...
Replies: 10
Views: 127

Re: Meanwhile in Wales...

Wasn't that zombie boat series based in Essex ?

Edit:

https://www.imdb.com/title/tt10404664/

Oh nope, Birmingham.. Well folks there just as bad anyway :lol:

Go to advanced search