Search found 29 matches

by dragmar
Fri Jan 15, 2021 6:37 pm
Forum: TF520 (OBSOLETE)
Topic: Firmware Optimizing
Replies: 51
Views: 1676

Re: Firmware Optimizing

I wrote a Firmware for the tf520 in VHDL , still with 8MHz but it is working. I am also already working on higher speed.
it's great news that someone is looking to improve the FW TF520. I have this card and I was hoping that maybe one day a revised FW would be created.
by dragmar
Fri Dec 11, 2020 1:41 pm
Forum: H4 MONGREL EDITION DEVELOPMENT & INFO
Topic: Trudie - The Next IDE Board
Replies: 125
Views: 20616

Re: Trudie - The Next IDE Board

It's a pity that Trudie IDE won't be released before Christmas. In 2021 all items from exxos from the store will be more expensive :twisted:

But I congratulate England for breaking away from the EU, there is more and more muck there. We, Poles, will lose out on this: :evil:
by dragmar
Fri Nov 13, 2020 7:44 am
Forum: MEMBER BLOGS
Topic: Granlunds FrankenSTein
Replies: 177
Views: 16939

Re: Granlunds FrankenSTein

I realise I'm in a minority fiddling with the short STM model but in case someone else finds it useful I will upload the gerbers and schematics once it has been tested to work correctly on a motherboard with no 256K/1M jumpers. @agranlund You're not that lonely. I have 3 pcs 2x rev. C and 1x rev.H ...
by dragmar
Mon Nov 09, 2020 1:18 pm
Forum: H5 Phoenix Platform Edition
Topic: H5 B1 PRODUCTION PROGRESS
Replies: 50
Views: 3082

Re: H5 B1 PRODUCTION PROGRESS

have all the fixes from the A3 version been corrected in the H5 REV B1 version, including SIDE0 FLOPPY SHORT FIX?
by dragmar
Tue Oct 06, 2020 8:34 am
Forum: H5 Phoenix Platform Edition
Topic: H5 A3 FIXES
Replies: 37
Views: 3688

Re: H5 A3 FIXES

@exxos As soon as PCB H5 you have. Did you fix any mistakes before shipping? will everyone have to do it themselves?
by dragmar
Fri Aug 14, 2020 7:43 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Not run
Replies: 15
Views: 1615

Re: TF534 Not run

@terriblefire @alenppc i changed the oscillator to 33mhz. FPU has started and runs stably. Tests done with Amiga 500. THX @8 Bit Dreams I have uploaded the files from @agranlund Atari starts up. But Ultrasatan doesn't work with TOS 2.06. Atari hangs when starting reading the SD card. Card without F...
by dragmar
Wed Aug 12, 2020 7:28 am
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Not run
Replies: 15
Views: 1615

Re: TF534 Not run

The card works fine. It operates at a frequency of 33-50 MHz without FPU.
Failed to boot from FPU: x yellow screen

Now for permanent mounting on the ATARI 520ST.

What (* .jed) CPLD batch for ATARI?
by dragmar
Mon Aug 10, 2020 8:00 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Not run
Replies: 15
Views: 1615

Re: TF534 Not run

Can you do a manual memory test? $4000000 - $403fffff if I remember correctly? @PhilC I cannot do a manual test, I only have the 8A1 board, the GOTEK and the mouse connected. But it does the test https://archive.org/details/Advanced_Amiga_Analyzer_v2.00_1995-03-30_Wilcom it's okay so far IMG_202008...
by dragmar
Mon Aug 10, 2020 7:20 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Not run
Replies: 15
Views: 1615

Re: TF534 Not run

I started checking IC8 connections. It turned out that the pin had no contact with VCC and A21. The diagram still shows this error, but I already know it is. THX @ PaulJ_2.0 But I have another problem. The card takes off, but ... AmigaTestKit shows detected FASTRAM - 4MB. IMG_20200810_195724.jpg But...
by dragmar
Mon Aug 10, 2020 4:56 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Not run
Replies: 15
Views: 1615

TF534 Not run

The plate lay for a long time, I decided to solder it Even soldering went fast, first I soldered without RAM and checked if it starts. He succeeded and began to solder IC RAM and CPLD. The programming went well. But the card does not boot. I launched DIAGROM. It took off, I checked the RAM and it tu...

Go to advanced search