Search found 282 matches

by supaduper
Fri Jul 10, 2020 8:35 am
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 208
Views: 29556

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

Could also be a corrupted firmware so flash it again, I had this once and I had to erase and reflash the ESP again
by supaduper
Thu Jul 09, 2020 8:51 pm
Forum: TF536
Topic: Ready built TF536 Atari version. Any Interest?
Replies: 88
Views: 1507

Re: Ready built TF536 Atari version. Any Interest?

Okey Doey matey, great stuff, I will have to put some 128 mb ram on one of the TF330s as I sent the original one with 128mb on it to Steve so he can do his magic on it :)
by supaduper
Thu Jul 09, 2020 8:41 pm
Forum: TF536
Topic: Ready built TF536 Atari version. Any Interest?
Replies: 88
Views: 1507

Re: Ready built TF536 Atari version. Any Interest?

@ Phil does the firmware support 128 mb ? only I thought Steve had not sorted the extra 128mb on the Boards yet ?
by supaduper
Wed Jul 08, 2020 9:01 am
Forum: TF328 (OBSOLETE)
Topic: 1208 8mb for Amiga 1200
Replies: 14
Views: 285

Re: 1208 8mb for Amiga 1200

I have PM`d ya dude I will send you a 44 pin MUX cpld as I have a few from Digikey just mail me and I will sort you one out
by supaduper
Tue Jul 07, 2020 5:58 am
Forum: TF328 (OBSOLETE)
Topic: 1208 8mb for Amiga 1200
Replies: 14
Views: 285

Re: TF328 8mg for Amiga 1200

I have had the Fuse mismatch error before using the Raspberry pi and the only way I could program it in the end was to use the orignal Xilinx programmer and it programmed ok, other than that you will need to replace the chip, sorry be the bringer of bad news, I think its something to do with the pro...
by supaduper
Mon Jul 06, 2020 9:30 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad
Replies: 57
Views: 1031

Re: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad

PhilC wrote:
Mon Jul 06, 2020 9:27 am
@supaduper not surprised, nice addition though.

How long are you guys stress testing your cpus? My builds get around 5 to 6 hours in total.
yeah 4-6 hours hours is fine but many a time I will run for over 8 to make sure as I have spare dedicated test CD32 for nothing else but testing
by supaduper
Mon Jul 06, 2020 9:23 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad
Replies: 57
Views: 1031

Re: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad

PhilC wrote:
Mon Jul 06, 2020 9:20 am
@supaduper nice, how much was the socket?
I was searching for ages for a zif socket and found this eventually on Ebay , think it was about £40, they are hard to find I was just lucky
by supaduper
Mon Jul 06, 2020 9:18 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad
Replies: 57
Views: 1031

Re: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad

Why? CDTV context? You need to be really sure your CPU can do 50Mhz first.. like REALLY sure. Exactly Steve, that`s why I have a 030 Test rig setup so I can quickly test batches of cpus , weed out the non runners and then fully stress test the ones that passed, only a mug will solder an untested cp...
by supaduper
Sat Jul 04, 2020 7:57 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad
Replies: 57
Views: 1031

Re: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad

When he told you he soak tested it, what he meant was that he was soaked it in isopropyl for 6 hours :)

I know things happen, I will just send it back and get one `Soak tested` from Alen :)
by supaduper
Fri Jul 03, 2020 3:05 pm
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 208
Views: 29556

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

I will say that it is just a bad flash of the ESP, get in touch with thairacer he is in France I`m sure he has a couple of spare ESP modules perhaps he can send you one :)

Go to advanced search