Search found 40 matches

by Homer79
Thu Jul 23, 2020 8:56 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Bulk Order Batch 5 (exxos run)
Replies: 13
Views: 829

Re: TF536 Bulk Order Batch 5 (exxos run)

Could I get three boards please?
by Homer79
Thu Jul 23, 2020 8:54 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: TF534 Amiga Test Kit Sound Test
Replies: 2
Views: 119

TF534 Amiga Test Kit Sound Test

Hi, Another chat room I'm in, they were saying that his TF534 crashes with the amiga test kit audio test, I tried it with mine and it does exactly the same. Can anyone check that theres does the same thing please? I've never had any trouble with mine other than this one crash that happens every time...
by Homer79
Wed Jul 01, 2020 6:20 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 IDE speed
Replies: 35
Views: 1361

Re: TF536 IDE speed

Thanks Ill try this program with my TF536 and see what it does [/quote] And there is your problem. It's most likely a fake/reprinted CPU. Want to find a sure fire way to make it crash? Download memcheck12.lha from aminet and run it on fast ram. It will make a fake/reprinted CPU crash at some point. ...
by Homer79
Tue Jun 30, 2020 7:23 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 288

Re: TF536 Memory testing Issue

Hi, It completed the test absolutely fine, I can manually alter the fastram anywhere in the address range and no crashes happen.
I've done it around every address line value and its working fine. I will try it later on with an EC 030 and see if its the MMU
by Homer79
Tue Jun 30, 2020 1:53 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 288

Re: TF536 Memory testing Issue

I've never had any trouble with it in my TF530 & TF534 and thats always passed its memory tests.
Diagrom has tested around 54MB so far without reporting any problems. so its rather strange.
by Homer79
Tue Jun 30, 2020 12:42 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 288

Re: TF536 Memory testing Issue

I found my diagrom chip, I had to do a manual memory scan, as it didnt start scanning where the memory is located.
I did a fast scan, which completed all ok. Its doing a slow scan now, I shall let you know when its finished.
by Homer79
Tue Jun 30, 2020 10:08 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 288

Re: TF536 Memory testing Issue

Its running the latest version from floppy, as I haven't attached the IDE yet. I was just checking the
everything was working before I went further. I'll check with diagrom later on.

regards
by Homer79
Tue Jun 30, 2020 9:46 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 288

TF536 Memory testing Issue

I've built my TF536 board, can run frontier, sysinfo, stunt car racer for over 2hrs without a problem. I've flashed it with the latest firmware on github. I thought I would let amiga test kit do a few rounds of memory testing, but it gets to around 30MB then throws up an exception error. Usually it ...
by Homer79
Thu Jun 04, 2020 8:46 pm
Forum: TF520 (OBSOLETE)
Topic: TF520 with Kipper2k 8mb board
Replies: 1
Views: 700

TF520 with Kipper2k 8mb board

Does anyone know which firmware version is required to get them working together? I've found several
references to it working, but I've had no luck getting it to work?
by Homer79
Wed May 27, 2020 10:54 pm
Forum: TF530
Topic: TF530 build
Replies: 6
Views: 1590

Re: TF530 build

I completely agree. But while he is off work he simply doesnt have the money for a complete TF530, I had to solder the 030 directly to the board to make it fit within his tiny budget. I put a 600 Kickstart rom in his 500 a while ago, so I though I might be able to get it autobooting and at least do ...

Go to advanced search