Search found 22 matches

by apacz
Fri Jun 12, 2020 11:08 pm
Forum: TF536
Topic: Crystals for tf536
Replies: 3
Views: 1370

Re: Crystals for tf536

Thanks a lot, that was really helpful.
by apacz
Fri Jun 12, 2020 5:40 pm
Forum: TF536
Topic: Crystals for tf536
Replies: 3
Views: 1370

Crystals for tf536

anybody has good source of crystals?
I've found only one on mouser that seems available but price is not in the range that I've paid previously. (sth like 10x)

https://pl.mouser.com/ProductDetail/Cry ... GKzw%3D%3D
by apacz
Fri May 08, 2020 3:45 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Bulk Order (Batch 1 Shipped)
Replies: 233
Views: 44716

Re: TF536 Bulk Order

For me two please.
by apacz
Thu Jun 13, 2019 9:56 am
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

Yes. I've tried that as well, but not with DiagRom (will test today) 7mhz at header will check in the evening

I thought it's 200Mhz scope, but it seems that its 200megasample/second, and bandwidth is 50Mhz ;-)
by apacz
Thu Jun 13, 2019 9:19 am
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

Completely nothing, on screen only indivision logo, and nothing not even single character on serial.(as mentioned in previous post with 68010 cpu i can see output of diag rom both on screen and serial) The only difference is that with normal rom, indivision logo disappears after few sec. but with di...
by apacz
Thu Jun 13, 2019 8:02 am
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

hello again I've check clock signal (on jumper) and there was nothing, I've replaced generator chip, and now I can see beautiful 50Mhz (I was expecting square wave, no sinusoidal), but board still doesn't work. IMG_7501.JPG I've tried without FPU, no luck again. I've put diag rom. To confirm that my...
by apacz
Mon Jun 10, 2019 7:47 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

Thanks a lot for all suggestions, i will update you with my findings. I have diag rom so, after checking again for soldering issues, and math coprocessor i will go with diag rom.
by apacz
Mon Jun 10, 2019 3:32 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

Thanks for suggestion I will check that, but if there were a short regulator should be hot, and current limit in power supply would kick in, what do you think?

adding photo from microscope, terrible 74AC16245 soldering, but no shorts ;-)
Photo on 10-06-2019 at 16.27.jpg
Photo on 10-06-2019 at 16.27.jpg (77.83 KiB) Viewed 1944 times
by apacz
Mon Jun 10, 2019 2:28 pm
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

Re: tf534 asking for debugging suggestions

It may look like that on low resolution photo. Two legs are slightly bend, but there is no short between them. I've checked for connection and shorts on cplds and buffer as well.
by apacz
Mon Jun 10, 2019 11:54 am
Forum: TF534 (OBSOLETE)
Topic: tf534 asking for debugging suggestions
Replies: 16
Views: 3666

tf534 asking for debugging suggestions

Hi I've fished my tf534 build. It got programmed using RaspberryPi as Stephen suggested in one of the youtube videos on 330, it was put into my A2000 using kipper 2k 2016 vb 0.95., but unfortunately it's not working. Amiga behave like there was no processor inside. My A2000 config: Indivision buddha...

Go to advanced search