Search found 63 matches

by ube
Fri Nov 01, 2019 4:32 pm
Forum: MEMBER BLOGS
Topic: Idle hands, part deux.
Replies: 0
Views: 141

Idle hands, part deux.

I made a post a while back in the lines of "ube finds work for idle hands". Here's part two. There's a post over here at vintage is the new old detailing a audio separation solution. I looked at it and thought "cool, this ought to be expandable" and so it is. So I:  Added a 4-1 mux. Added a volume p...
by ube
Wed Oct 16, 2019 11:41 pm
Forum: MEMBER BLOGS
Topic: Had some components laying around. Why not make a VGAudio switch?
Replies: 2
Views: 183

Had some components laying around. Why not make a VGAudio switch?

So I had a bunch of TS5V330 left from making ubeswitches. These work like 4p2t switches and can handle up to 200MHz frequencies. Pretty much ideal for VGA switching, if they had had another line.. So I added another one and realized that I could switch audio as well, these have a max resistance of 6...
by ube
Tue Sep 17, 2019 11:04 pm
Forum: INTRODUCE YOURSELF
Topic: Greetings from Sweden!
Replies: 6
Views: 697

Re: Greetings from Sweden!

Häpp!
by ube
Mon Sep 16, 2019 10:58 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 on the ST
Replies: 16
Views: 2106

Re: TF536 on the ST

Nobody has solved the re locator issue yet. Some ST models its probably possible due the CPU location being seemingly random on the ST motherboards :) I'll guess the STM motherboard is probably the best.. And.. Oh, there's two in my bookshelf. Now, if I only could get my hands on a 536 PCB I could ...
by ube
Mon Sep 16, 2019 10:50 pm
Forum: Terriblefire's channel
Topic: TF536 Experiment
Replies: 36
Views: 3248

Re: TF536 Experiment

I'm in.
by ube
Wed Sep 04, 2019 12:34 am
Forum: NEWS & ANNOUNCEMENTS
Topic: Server updates
Replies: 22
Views: 3057

Re: Server updates

exxos wrote:
Tue Sep 03, 2019 2:04 pm
Been playing around with Apache firewall to ban more server attacks. Hopefully it won't start banning forum members, if it does, you now know why :lol: :twisted: :twisted:
Fail2ban, great tool for this.
by ube
Fri Aug 30, 2019 4:37 pm
Forum: HARDWARE ISSUES
Topic: ubeswitch not saving mode
Replies: 6
Views: 779

Re: ubeswitch not saving mode

No PM. ¯\_(ツ)_/¯
by ube
Mon Aug 26, 2019 5:20 pm
Forum: HARDWARE ISSUES
Topic: ubeswitch not saving mode
Replies: 6
Views: 779

Re: ubeswitch not saving mode

Strange. PM me your adress. I'll send you a new one. If you send me that one for inspection (I'll pay your postage).
by ube
Sun Aug 25, 2019 12:23 pm
Forum: HARDWARE ISSUES
Topic: ubeswitch not saving mode
Replies: 6
Views: 779

Re: ubeswitch not saving mode

Nah.

Strange part is that hi-res is not the default, so something has been written to the eeprom.

I’m guessing switching to low res works?
by ube
Sun Aug 25, 2019 6:10 am
Forum: HARDWARE ISSUES
Topic: ubeswitch not saving mode
Replies: 6
Views: 779

Re: ubeswitch not saving mode

Hm. Very strange. Unless you’re resetting the ST, in that case it won’t/can’t keep the saved state. It’s only at power on.

Go to advanced search