Search found 106 matches

by matt020
Tue Jul 07, 2020 1:11 am
Forum: TF328 (OBSOLETE)
Topic: 1208 8mg for Amiga 1200
Replies: 8
Views: 92

Re: TF328 8mg for Amiga 1200

Can the subject/title be changed since this isnt a TF328?
by matt020
Sun Jul 05, 2020 12:04 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 IDE speed
Replies: 35
Views: 862

Re: TF536 IDE speed

8 Bit Dreams wrote:
Sun Jul 05, 2020 8:33 am
yeah, i can reproduse this,
don't know, is it a bug or a feature,
DH0 is slow while DH1 is always 6,5MB/s or above...
In the pic, he only has DH0.... and its at 6.5mb.... ?
by matt020
Sat Jul 04, 2020 1:40 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad
Replies: 29
Views: 480

Re: TF536 Problems with Amiga and WHDLoad

duncan.gibb wrote:
Sat Jul 04, 2020 12:15 am
once i mapped the ROM into memory .... it was like VTEC kicked in.
VTEC :lol: :lol:
by matt020
Sat Jul 04, 2020 12:51 am
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 193
Views: 28308

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

Don't give up yet.

Can you ping 192.168.240.2 ?
by matt020
Fri Jul 03, 2020 4:11 am
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 193
Views: 28308

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

With DC Telnet, use a comma and not a semi colon, it should look like this:

192.168.240.1,7777

Have you got a TCP stack running before trying to open DC Telnet?
by matt020
Thu Jul 02, 2020 8:07 pm
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 193
Views: 28308

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

Has anyone done any more testing with 216000 baud?
by matt020
Wed Jul 01, 2020 10:12 am
Forum: TF536
Topic: TF536 IDE speed
Replies: 35
Views: 862

Re: TF536 IDE speed

kulamario wrote:
Tue Jun 30, 2020 1:13 pm

Problem sort thanks lads

What was the solution??
by matt020
Mon Jun 22, 2020 2:58 pm
Forum: TF536
Topic: TF536 Rev2 Gets Hot
Replies: 31
Views: 771

Re: TF536 Rev2 Gets Hot

OOooooh, is this something thats gunna cause us people in hot climates some headaches? Australia's summer can sit in the 30's no probs.... :o
by matt020
Thu Jun 18, 2020 2:25 pm
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 193
Views: 28308

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

Used script (did not have to comment out anything unlike on the Getting CD32 online Guide). Blue light (ESP) flickers on initial CD32 power on then goes out. Using DC Telnet. Ping results - 12 packets sent, none recieved. Firmware flashing on my ESP-01S the issue? I can try via the wife's linux lap...
by matt020
Thu Jun 18, 2020 2:22 pm
Forum: TF360
Topic: KS update required for 060 TF cards?
Replies: 4
Views: 448

Re: KS update required for 060 TF cards?

Yeah Im not sure how to works. Thinking of the A4000, Im on the understanding that if a full 060 is used in the A3660 card with 3.1 ROMS, it will black screen and not even fire up, if it doesnt fire up, it cant read from hard drive to read a ROM file into memory.

Go to advanced search