Search found 312 matches

by supaduper
Fri Jul 03, 2020 2:23 pm
Forum: Terriblefire's channel
Topic: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module
Replies: 212
Views: 45096

Re: Getting WFI Working on TF3xx with ESP Module

Check in the Devs:drawer check that slip.device is there and in Devs again but in the `Netinterfaces` drawer check that `Slip` is there, if they are then you have insatalled the script correctly If you have changed the baud rate then as I say many times make sure you have the same baud rate on the E...
by supaduper
Wed Jul 01, 2020 6:54 pm
Forum: TF536
Topic: tf 536 ok but cpu
Replies: 3
Views: 392

Re: tf 536 ok but cpu

its up to you if you want a tested full Gold Top 030/50 with MMU then PM me
by supaduper
Wed Jul 01, 2020 6:44 pm
Forum: TF536
Topic: tf 536 ok but cpu
Replies: 3
Views: 392

Re: tf 536 ok but cpu

where are you in world ? I can supply one
by supaduper
Tue Jun 30, 2020 10:05 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Memory testing Issue
Replies: 9
Views: 628

Re: TF536 Memory testing Issue

As Stepthen said it`s MMU conflicting with SYstest , it`s the same for the TF330 when I ran it ages ago, as you have run those demos for a good period I will say your build is good to go :)
by supaduper
Mon Jun 22, 2020 2:20 pm
Forum: TF360
Topic: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)
Replies: 32
Views: 5491

Re: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)

Has he sent you the last one I sent him ? the one With BB2 updates ? see the picture in the post above look at the Devs drawer BB2 update :) Yes, it has the same files, and the version seems to be the same as yours. So I guess no issues then? Yes bud that is a vanilla OS_39 BB2 with MMU so good new...
by supaduper
Mon Jun 22, 2020 2:12 pm
Forum: TF360
Topic: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)
Replies: 32
Views: 5491

Re: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)

alenppc wrote:
Mon Jun 22, 2020 1:52 pm
No issues running 3.9 on the 360 here using the image Steve sent me, although I suspect this might not be the BB2 version?
Has he sent you the last one I sent him ? the one With BB2 updates ?
see the picture in the post above look at the Devs drawer BB2 update :)
by supaduper
Mon Jun 22, 2020 11:53 am
Forum: TF536
Topic: TF536 Rev2 Gets Hot
Replies: 31
Views: 4088

Re: TF536 Rev2 Gets Hot

Just buy some raspberry pi heat sinks 14mm or 15mm square, they work great on the TF360 CPLDS to dissipate the heat
by supaduper
Mon Jun 22, 2020 4:43 am
Forum: TF360
Topic: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)
Replies: 32
Views: 5491

Re: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)

So I found an untouched OS39 with BB2 with all the updates among the many many Amiga images I have :), I will have a play with that later and see if we can get it to play ball :) **EDIT Okay so I have here OS39 + BB2 updates MMU libs ...And its all fully functional, so I will upload the image to you...
by supaduper
Sun Jun 21, 2020 8:41 pm
Forum: TF360
Topic: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)
Replies: 32
Views: 5491

Re: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)

terriblefire wrote:
Sun Jun 21, 2020 8:18 pm
Just got an email from @chucky trying out @supaduper's latest image.
unfortunally this image doesnt contain updates.. like updated exec.library. thats why it works
So when you say updates you mean BB2 updates?

And still the puzzle is that your test OS39 does work on mine all very puzzling
by supaduper
Sun Jun 21, 2020 6:51 pm
Forum: TF360
Topic: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)
Replies: 32
Views: 5491

Re: TF1260 / TF360 Weirdness with OS3.9 (AKA Why i'm not releasing them just yet)

Ok I have not had time to muck about with this in the last couple of days, anyways, I realized like the dumbass that I am that I had not got the 060 lib installed on my own OS_39..Doh So I dropped the 060 into libs took the 040 one out and yatzi bingo, its now seeing and working fine on my CD32 with...

Go to advanced search