Search found 403 matches

by alenppc
Thu Jan 31, 2019 6:23 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 Soft Reboot Issue

supaduper wrote:
Thu Jan 31, 2019 9:33 am
So can now 100 % can confirm even on a clean system the REBOOT will not work...But very infrequenty it may :)
For me it's 100% of the time, weird.

It does not occur on the 328, oddly enough...
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 6:49 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

OK, something was dodgy on my card then.
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 5:40 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

I have PFS-aio also, but no difference with FFS. Actually the freeze happens as soon as I click on the button, the screen never goes away. It just stays frozen, but I only have a rev1 board here. It might not happen on the rev2. I will check again when I get the rev2 PCBs.
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 4:48 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

Yes, the same one that you use.
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 4:33 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

supaduper wrote:
Tue Jan 29, 2019 4:20 pm
Just to add I tried the " Boot with no Startup-Seq" again a few times and this time it goes to Amiga Dos, so inputed LoadWB and it boots ..go figure
I was trying it last night and it would freeze every single time even with different CF cards
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 4:17 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

Yeah that one has vanished. Can’t find it. I have too much crap to store. This is why I resist people wanting to send me stuff The 27c400 will not work... the CD32 does a mad stunt for 32 but wise accesses I always assumed the CD32 rom was 16 bit access only, especially considering it has a place f...
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 4:14 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

supaduper wrote:
Tue Jan 29, 2019 4:02 pm
alenppc wrote:
Tue Jan 29, 2019 3:29 pm

Also supaduper can you confirm the "Boot with no Startup-Sequence" freeze on the rev2?
Can confirm Freezes with "Boot with no Startup-Sequence"
Should we open a new thread/bug for this one? :)
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 3:56 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

I wonder if it'll boot with a regular 27C400. I can try with an A500 rom.

Stephen you should try with the kipper's CF adapter, that one has no cable.
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 3:29 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

Are we going down a Rabbit hole with this LoadResident thing as there were always problems in the past with some software and some 030/40/60 accelerators This is not a CPU issue, it is basically part of the modern AmigaOS so it works on any CPU. One thing I should mention is that in my tests I disa...
by alenppc
Tue Jan 29, 2019 12:39 pm
Forum: TF330
Topic: TF330 Soft Reboot Issue (SOLVED)
Replies: 83
Views: 9952

Re: TF330 LoadResident Issue

terriblefire wrote:
Tue Jan 29, 2019 7:30 am
Does this work on the TF534?
No issues whatsoever on the 534.

Go to advanced search