Search found 477 matches

by 8 Bit Dreams
Fri Jan 03, 2020 4:35 pm
Forum: TF536
Topic: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)
Replies: 273
Views: 9403

Re: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)

128MB for A500 may be interesting if Matzes RTG is in use :)
by 8 Bit Dreams
Thu Jan 02, 2020 10:43 pm
Forum: TF536
Topic: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)
Replies: 273
Views: 9403

Re: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)

Will upload BOM file i used for my build @ weekend
by 8 Bit Dreams
Thu Jan 02, 2020 10:19 pm
Forum: TF536
Topic: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)
Replies: 273
Views: 9403

Re: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)

With the caveat that I expect to want to Atarify the firmware in a similar manner to what I did with the TF534. So I'd probably bug you with suggestions for changes (or just the source, that works too/better) I have prevously built the TF534 and it's doing wonders for my Atari @50Mhz. Really wouldn...
by 8 Bit Dreams
Thu Jan 02, 2020 11:36 am
Forum: Terriblefire's channel
Topic: A new riser?
Replies: 93
Views: 10368

Re: A new riser?

terriblefire wrote:
Thu Jan 02, 2020 9:06 am
..It may also be possible later to wire the arm up to the floppy controls (and we dont even need a real CIA) but lets walk before running .. we can always add patch wires etc.
Wow! That sounds great!
by 8 Bit Dreams
Thu Jan 02, 2020 11:33 am
Forum: TF536
Topic: Limited TF536 Run - Sort of Sales (All gone)
Replies: 273
Views: 9403

Re: Limited TF536 Run - Sort of Sales

Would like to build one for @mattymuc,
he wants to test it on AMY-ITX,
he's not registered on exxos though
by 8 Bit Dreams
Thu Jan 02, 2020 5:46 am
Forum: Terriblefire's channel
Topic: A new riser?
Replies: 93
Views: 10368

Re: A new riser?

Have also 100x connectors left, so these are not our problem atm..
by 8 Bit Dreams
Sun Dec 29, 2019 8:55 pm
Forum: TF530
Topic: diagrom showing 0 fastmem on new board
Replies: 41
Views: 2042

Re: diagrom showing 0 fastmem on new board

sorry, gave You wrong information, it is not beneath CPU its near RAM cpld, haven't built these for a year now... :oops:

Found this picture in net:
tf530.jpg
tf530.jpg (84.8 KiB) Viewed 242 times
this one doesn't need to be soldered on!!

resistors need to be 1k - 2k, same for RNs 1k - 2k,
i used 2K on my builds
by 8 Bit Dreams
Sun Dec 29, 2019 2:37 pm
Forum: TF530
Topic: diagrom showing 0 fastmem on new board
Replies: 41
Views: 2042

Re: diagrom showing 0 fastmem on new board

don't have any TF530's to make a photo,
i mean one on the top side beneath CPU socket
by 8 Bit Dreams
Sun Dec 29, 2019 11:24 am
Forum: TF530
Topic: diagrom showing 0 fastmem on new board
Replies: 41
Views: 2042

Re: diagrom showing 0 fastmem on new board

oggie wrote:
Sat Dec 28, 2019 2:20 pm

Is there a known issue that it can't do 40MHz?
TF530 works fine @40Mhz, seems to me You have a problem on ram cpld.

Wich Revision do You have? On rev.3 there is a 0603 cap beneath CPU that doesn't need to be installed, if You do - card will not work
by 8 Bit Dreams
Sat Dec 28, 2019 8:39 am
Forum: TF530
Topic: diagrom showing 0 fastmem on new board
Replies: 41
Views: 2042

Re: diagrom showing 0 fastmem on new board

TF530 has only 2MB, thats where that all started from, Revision 1 was done exactly three years ago -December 2016, Revision 2 followed in January 2017..
Time flies...

Go to advanced search