Search found 29 matches

by project23
Mon May 20, 2019 9:17 am
Forum: TF530
Topic: project23's build, or 'spot the short'
Replies: 4
Views: 350

Re: project23's build, or 'spot the short'

I just tried JLCPCB for an unrelated project - hopefully it'll be a bit better.
by project23
Sun May 19, 2019 10:34 pm
Forum: TF536
Topic: New Board TF536
Replies: 36
Views: 3521

Re: New Board TF536

Yeah agreed re the FPU. I haven't bothered adding mine to the 530 because I don't want to rock the boat too much on an already stable card.

Im keen to get involved at whatever stage you're comfortable with. This new card will be well worth the wait!

John
by project23
Sun May 19, 2019 10:25 pm
Forum: TF536
Topic: New Board TF536
Replies: 36
Views: 3521

Re: New Board TF536

Yeah I'd also like to buy a couple boards if possible. I can send payment whenever ya ready to sell (assuming this is a production run you'll be selling).

John
by project23
Sun May 19, 2019 10:03 pm
Forum: TF536
Topic: New Board TF536
Replies: 36
Views: 3521

Re: New Board TF536

Holy sh*t! Well done! Hahaha

John

EDIT: This will probably be asked - is it the same BOM as the 330?
by project23
Sun May 19, 2019 6:14 pm
Forum: TF530
Topic: project23's build, or 'spot the short'
Replies: 4
Views: 350

project23's build, or 'spot the short'

First a big thank you to all involved, and I just wanted to show that I did indeed buy a TF logo board a good year or so ago, but when I needed to replace it (pulled a trace up) Stephen was no longer printing them, so the finished product is sans logo unfortunately. tflogoboard.png And here is the o...
by project23
Fri May 17, 2019 5:37 pm
Forum: TF530
Topic: Bit of an odd IDE problem?
Replies: 6
Views: 375

Re: Bit of an odd IDE problem?

Ah okay, looks like I just missed out, never mind.

At least the 530 is working for now anyways!

John
by project23
Fri May 17, 2019 4:43 pm
Forum: TF530
Topic: Bit of an odd IDE problem?
Replies: 6
Views: 375

Re: Bit of an odd IDE problem?

Thanks, was just reading through that - I think I need to just go away and start again from scratch using PFS3_AIO and making sure my maxtransfer is low enough. Certainly seems symptomatic of that particular issue. After I get the problem, by the way, a soft reset of the machines renders the SD card...
by project23
Fri May 17, 2019 4:20 pm
Forum: TF530
Topic: Bit of an odd IDE problem?
Replies: 6
Views: 375

Re: Bit of an odd IDE problem?

I tried 0x1fe00 and 0xfe00 as well as small partition sizes with the default maxtransfer settings. I did initially think it was something i'd screwed up on installation, but sometimes the copies do work, and i've tried on a fresh 4gb SD using just the 3.1 install disk to partition and format a small...
by project23
Fri May 17, 2019 3:59 pm
Forum: TF530
Topic: Bit of an odd IDE problem?
Replies: 6
Views: 375

Bit of an odd IDE problem?

Hi guys, First of all I just wanna thank you guys and Stephen in particular. It's been wonderful working with this stuff. My intention was to start a thread documenting my build, but I've ran into a small issue that I think is worth asking about. I realise the 530 is now somewhat depreciated, but si...