Strange TOS 1.4 intro screen

Upgrade or replace the ROM.
Locked
User avatar
sandord
Trusted Guru
Trusted Guru
Posts: 557
Joined: Mon Aug 13, 2018 10:08 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Strange TOS 1.4 intro screen

Post by sandord » Sun Oct 28, 2018 9:55 pm

I got a Exxos TOS 1.2/1.4 board yesterday. I installed it and when selecting TOS 1.4, I see the following intro screen which looks unfamiliar to me. My other TOS 1.4 machine didn't do this.

Where does it come from? It doesn't look very stock to me but I might be wrong.

IMG_20181028_224748.jpg
IMG_20181028_224748.jpg (60.82 KiB) Viewed 148 times

User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 5121
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Strange TOS 1.4 intro screen

Post by exxos » Sun Oct 28, 2018 9:58 pm

That is TOS104, but its patched by PP to display the info as you see in the image...
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

User avatar
sandord
Trusted Guru
Trusted Guru
Posts: 557
Joined: Mon Aug 13, 2018 10:08 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Strange TOS 1.4 intro screen

Post by sandord » Sun Oct 28, 2018 10:11 pm

exxos wrote:
Sun Oct 28, 2018 9:58 pm
That is TOS104, but its patched by PP to display the info as you see in the image...
Ah, that explains it.

Locked