GB6 alt-ram bug ?

News,announcements,programming,fixes,game patches & discussions.

Moderator: Petari

Post Reply
User avatar
exxos
Site Admin
Posts: 2566
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

GB6 alt-ram bug ?

Post by exxos » Fri Apr 06, 2018 8:00 pm

Can someone try GB6 with a STE TOS1.62 and TOS206 and try the alt-ram test ?

http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/GB6/GB6B28A.zip

I tried back to Build 22 and on the STE it crashes on alt-ram test, no idea why, and I don't get why its gone unnoticed for ages.. I mean I tested it on my STE with my 32MHz booster, so its not like its not been tested.. but I tried it on 3 STE's so far and 4 bombs on alt-ram test.. no idea why :roll:
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

User avatar
exxos
Site Admin
Posts: 2566
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: GB6 alt-ram bug ?

Post by exxos » Fri Apr 06, 2018 11:02 pm

OK, seems I messed up the "order" of the code in the alt-ram test. will release a new build next week... amazing this bug has been there for so long!

meanwhile.. new prg..
GB6B30.zip
(45.88 KiB) Downloaded 12 times
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

Post Reply