Which tos for the TF530 on a stf?

TF530 - 63030 + RAM Board

Moderator: terriblefire

tuxie
Posts: 131
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:51 am

Re: Which tos for the TF530 on a stf?

Post by tuxie » Fri Jan 11, 2019 2:37 pm

Yes i know, but the 32bit Rom is much faster and the VDI gets a massive speed boost !

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 378
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: Which tos for the TF530 on a stf?

Post by terriblefire » Fri Jan 11, 2019 2:41 pm

It’s not that much faster when you have a cache. Plus you can just map rom to fastram if your really want speed. The TF530 has 12ns ram.

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 378
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: Which tos for the TF530 on a stf?

Post by terriblefire » Fri Jan 11, 2019 3:11 pm

I personally will never do any boards that plug into the 030 socket. The 030 sockets are expensive and a pain to work with. Especially if you want to stack them. I ended up having to solder an 030 into my breakout because the socket pins are so short.

Post Reply