Arek's TF534 build

TF534 - 68030 + More RAM Board (More compatible with amiga hardware)

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 67
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am

Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Sat Sep 07, 2019 12:04 am

My first build. It took me 6h.
Tomorrow I am planning to program it, and hopefully start Diagrom.
Forgot to other 0.1 uF caps.
There is no way that someone could build it without microscope and half decent flux.
Attachments
15678109206522271276931867707618.jpg
15678109206522271276931867707618.jpg (254.87 KiB) Viewed 313 times

User avatar
8 Bit Dreams
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 372
Joined: Fri Nov 09, 2018 7:12 am
Location: Germany

Re: Arek's TF534 build

Post by 8 Bit Dreams » Sat Sep 07, 2019 6:13 am

Hi,
CPU with that mask will probably not work @50Mhz, it will run stable @40Mhz though

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 67
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Sat Sep 07, 2019 6:48 am

I have installed 40Mhz crystal here.

Thank you for PCB by the way.

User avatar
8 Bit Dreams
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 372
Joined: Fri Nov 09, 2018 7:12 am
Location: Germany

Re: Arek's TF534 build

Post by 8 Bit Dreams » Sat Sep 07, 2019 7:18 am

You are welcome! glad it arrived safely, was worried it will be lost without tracking..

40Mhz should work nice. Please remember Systest will crap out once MMULib is installed, so scan ram with Systest started from ADF or on a system without MMULibs

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 67
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Sat Sep 07, 2019 12:34 pm

It may be proper failure :D

voltage regulator died (or I killed it) and I can't find cplds on jtag chain ... using raspberry pi

User avatar
8 Bit Dreams
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 372
Joined: Fri Nov 09, 2018 7:12 am
Location: Germany

Re: Arek's TF534 build

Post by 8 Bit Dreams » Sat Sep 07, 2019 2:39 pm

must be a short somwhere... :shock:

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 67
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Sat Sep 07, 2019 3:51 pm

I think I killed one of the chips during soldering. Question is which one.

PaulJ_2.0
Posts: 114
Joined: Sat May 11, 2019 11:32 pm

Re: Arek's TF534 build

Post by PaulJ_2.0 » Sat Sep 07, 2019 7:11 pm

First thing I would check is a short to ground on the 5V rail, check for continuity across the PWR pins.

adam
Posts: 9
Joined: Sat Feb 02, 2019 6:01 pm

Re: Arek's TF534 build

Post by adam » Sat Sep 07, 2019 10:10 pm

arkadiusz.makarenko wrote:
Sat Sep 07, 2019 3:51 pm
I think I killed one of the chips during soldering. Question is which one.
Naah, those cplds die hard:)

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 67
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Sun Sep 08, 2019 11:56 am

PaulJ_2.0 wrote:
Sat Sep 07, 2019 7:11 pm
First thing I would check is a short to ground on the 5V rail, check for continuity across the PWR pins.
I get OL one way and something around 120ohm when measured other way round.

found first issue - I had crystal installed upside down. :/

Post Reply