Arek's TF534 build

TF534 - 68030 + More RAM Board (More compatible with amiga hardware)

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1352
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: Arek's TF534 build

Post by terriblefire » Tue Sep 17, 2019 4:12 pm

arkadiusz.makarenko wrote:
Tue Sep 17, 2019 2:57 pm
Yup. Works all right on orginal CPU.
What you’re seeing sounds like you have the clock jumper on the wrong setting?
———
I get cranky when asked to repeat myself.

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 4:19 pm

I got it set up wrong!
I don't get any output at all on other setting. :(
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 6:00 pm

Ok. Ordered CPU and 33 MHz oscillator. I hope this will solve my mystery.
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

PaulJ_2.0
Posts: 124
Joined: Sat May 11, 2019 11:32 pm

Re: Arek's TF534 build

Post by PaulJ_2.0 » Tue Sep 17, 2019 6:38 pm

Maybe post a clear pic of your board, maybe one of us can spot something amiss?

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 7:21 pm

It starts at 7mhz but doesn't at 40mhz.

CPU is unknown, so I assume it may be bad. I will get tested CPU in 2 days, and 33mhz oscillator.
Attachments
15687443300182276833470441952801.jpg
15687443300182276833470441952801.jpg (329.62 KiB) Viewed 128 times
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 7:55 pm

Yeyeyyeyeye!! Got it boot Diagrom. It was fu*king oscillator. It runs at 50mhz!
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 1804
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Arek's TF534 build

Post by PhilC » Tue Sep 17, 2019 8:08 pm

arkadiusz.makarenko wrote:
Tue Sep 17, 2019 7:55 pm
Yeyeyyeyeye!! Got it boot Diagrom. It was fu*king oscillator. It runs at 50mhz!
Well done.

Dodgy oscillator choice or just a duff one?
If it ain't broke, test it to Destruction.

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 8:16 pm

PhilC wrote:
Tue Sep 17, 2019 8:08 pm
arkadiusz.makarenko wrote:
Tue Sep 17, 2019 7:55 pm
Yeyeyyeyeye!! Got it boot Diagrom. It was fu*king oscillator. It runs at 50mhz!
Well done.

Dodgy oscillator choice or just a duff one?
Genuine source. I had to kill it somehow.
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 1804
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Arek's TF534 build

Post by PhilC » Tue Sep 17, 2019 8:23 pm

At least it's fixed and 50mhz at that, well done.
If it ain't broke, test it to Destruction.

User avatar
arkadiusz.makarenko
Posts: 88
Joined: Wed Jun 19, 2019 7:36 am
Location: Edinburgh

Re: Arek's TF534 build

Post by arkadiusz.makarenko » Tue Sep 17, 2019 8:30 pm

It appears that there is still ram issue but this can be sorted. :)
Do not trust people. They are capable of greatness.
~ Stanislaw Lem

Post Reply

Return to “TF534 (OBSOLETE)”