Noob building a TF534

TF534 - 68030 + More RAM Board (More compatible with amiga hardware)

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Fri Jan 17, 2020 9:11 pm

Diagrom 1.2 13-aug-19

theq
Posts: 41
Joined: Tue Dec 18, 2018 7:16 pm

Re: Noob building a TF534

Post by theq » Sat Jan 18, 2020 4:59 am

I recommend trying AmigaTestKit for testing systems able to boot.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Sat Jan 18, 2020 5:20 pm

Amigatestkit 1.5 reports 4,5 MB ram and runs the test just fine.

Dos it matter which Fat Agnus I'm using? I'm using a 8372A with a PAL/NTSC blanking tape on one leg now.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Thu Jan 30, 2020 11:04 am

I installed WHDLoad now and Chuck Rock works now. :) Will test more later on. They should really clarify how to install WHDLoad. It's really simple once you figure it out, but it's not exactly explained well. Just copy C and S into the Workbench C and S folder.

PaulJ_2.0
Posts: 229
Joined: Sat May 11, 2019 11:32 pm

Re: Noob building a TF534

Post by PaulJ_2.0 » Thu Jan 30, 2020 11:14 am

Lynxman wrote:
Thu Jan 30, 2020 11:04 am
They should really clarify how to install WHDLoad. It's really simple once you figure it out, but it's not exactly explained well. Just copy C and S into the Workbench C and S folder.
Or you can just run the installer.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Thu Jan 30, 2020 11:59 am

It wouldn't run no matter where I put it. Other software installs fine, but WHDLoad refuses to install using the installer.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Thu Jan 30, 2020 12:51 pm

Everything I have tried works now, including the games that didn't work from ADF.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Thu Jan 30, 2020 9:28 pm

I had to copy the content of this archive into the system folder for installs to work. It does now.
http://aminet.net/package/util/misc/Installer-43_3

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1851
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: Noob building a TF534

Post by terriblefire » Thu Jan 30, 2020 10:29 pm

Lynxman wrote:
Thu Jan 30, 2020 9:28 pm
I had to copy the content of this archive into the system folder for installs to work. It does now.
http://aminet.net/package/util/misc/Installer-43_3


Good job.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

Lynxman
Posts: 89
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:09 pm

Re: Noob building a TF534

Post by Lynxman » Fri Jan 31, 2020 1:07 am

More familiar with the enviromnent now, and I've decided to do it all over again and install Classic Workbench Lite instead. It seems much better when I tried it in WinUAE. GEtting WB3.1 to do things smoothly requires a lot of things, but Classic seems ready to run once installed. I will only use this machine for running games and demos. It's not like an Amiga is going to be my workstation. :)

Post Reply

Return to “TF534 (OBSOLETE)”