TF360 Status

News & updates for the upcoming 68060 accelerator

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

Higgy
Posts: 30
Joined: Tue Apr 23, 2019 8:05 pm

Re: TF360 Status

Post by Higgy » Wed Sep 11, 2019 8:13 pm

Thanks for giving Vista a test. I know I've not had a good record with 060 suggestions (TFX being the other) :oops: , just trying to think of processor intensive progs/games. Seeing anymore Quake demo and i dont think i can face playing it :lol: Joking aside, the Quake demo is a good showcase for the speed increase in Mhz.

Here is another texture mapped game which I never have seen before:

http://aminet.net/search?name=trapped&p ... &date=1997

Original is on a CD, which it says needs to stay in drive, so that might be an interesting test for a complete CD32. The link above is to an archived demo, which should run from Workbench. I will also look at for some 060 scene demos. I think 'Starstruck' has already been suggested.

dalek
Posts: 50
Joined: Thu Nov 08, 2018 11:03 am

Re: TF360 Status

Post by dalek » Thu Sep 12, 2019 2:54 am

terriblefire wrote:
Tue Sep 10, 2019 6:22 pm
For some reason the IO requests just lock up between reads. I guess i'm missing some step.
Only did the bare minimum to get it to work for me (tm):

EDIT: only tested in winuae, build with:
vc -c99 +aos68k -I$NDK_INC -o testdisk testdisk.c -lamiga -lmieee

alenppc
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 322
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:59 pm

Re: TF360 Status

Post by alenppc » Thu Sep 12, 2019 11:51 am

I was able to get the 360 to boot with the EC CPU.

Turns out it's an LC. This one might be able to do 75 mhz I think.
060.jpg
060.jpg (64.61 KiB) Viewed 641 times

alenppc
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 322
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:59 pm

Re: TF360 Status

Post by alenppc » Thu Sep 12, 2019 2:12 pm

Other findings:

My rev1s (masks 01F43G and 01G65V) won't run at 66 mhz.

None of the Novacoder's games will run on LC cpus, including those that don't require an FPU (Wolf3D, doom) and that run fine on the 330. I suspect the code somehow tries to access the FPU even though it's not there.

Also the system won't always boot with an LC CPU, sometimes a power cycle is required.

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1417
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF360 Status

Post by terriblefire » Thu Sep 12, 2019 3:10 pm

alenppc wrote:
Thu Sep 12, 2019 2:12 pm
Also the system won't always boot with an LC CPU, sometimes a power cycle is required.
All of NovaCoders games are compiled for FPU which is missing on the LC.

Try sorting your caps. The 1206s should be multilayer 100nF the 0603s should be 1uF X7R.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

alenppc
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 322
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:59 pm

Re: TF360 Status

Post by alenppc » Thu Sep 12, 2019 4:42 pm

terriblefire wrote:
Thu Sep 12, 2019 3:10 pm
alenppc wrote:
Thu Sep 12, 2019 2:12 pm
Also the system won't always boot with an LC CPU, sometimes a power cycle is required.
All of NovaCoders games are compiled for FPU which is missing on the LC.

Try sorting your caps. The 1206s should be multilayer 100nF the 0603s should be 1uF X7R.
The ones under the CPU?

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1417
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF360 Status

Post by terriblefire » Thu Sep 12, 2019 4:46 pm

Yeah. But that’s the general rule over the board too except for the reg caps and the big ones down the side.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1417
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF360 Status

Post by terriblefire » Sat Sep 14, 2019 11:42 am

Ok here is the reconfigured power area on the TF360 r1
regulator_power.JPG
regulator_power.JPG (175.87 KiB) Viewed 533 times
The idea is it give you two ways to attach a power supply depending on how its wiring is. Normal TAB ones can now lie flat (sorta)
———
I get cranky when asked to repeat myself.

alenppc
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 322
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:59 pm

Re: TF360 Status

Post by alenppc » Sat Sep 14, 2019 4:15 pm

edit: never mind, I just realized what you did there.

richx
Posts: 5
Joined: Sun Aug 11, 2019 5:03 pm

Re: TF360 Status

Post by richx » Sat Sep 14, 2019 4:57 pm

Can't wait to play with this! With the similarities between the CD32 and A1200, I think it was mentioned that someone else is working on an A1200 version? Any chance it will be released around when the TF360 is?

Post Reply

Return to “TF360”