TF1260 Revision 1

News & updates for the upcoming 68060 accelerator

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 2473
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

TF1260 Revision 1

Post by terriblefire » Thu Jan 02, 2020 6:36 pm

Ok folks here is the TF1260 Rev 1.. Am just working on the silkscreen a bit because ... lets face it. I suck at silkscreens. So i'll put some insulting messages in there for people to find.
Screenshot 2020-01-05 at 12.25.57.png
Screenshot 2020-01-05 at 12.25.57.png (1.1 MiB) Viewed 880 times
Major changes..

1. Dimensions shrunk 5 - 6mm everywhere (hopefully fits in the case this time)
2. The clock multiplier has been decoupled to high hell AND we now use differential clock signals from it to the CPLD.
3. On board data bus is has series termination.
4. TIP + a few more missing signals are now sent to the RAMCPLD.
5. 50% more CPU decoupling caps.
6. Software switchable FAN.
7. Reset lines fixed.
8. Test point on the board for the PLL output channel 1. (we now use channel 2 - differential).

-- and things i forgot..

9. Therm header.

Do not underestimate the work for #1 here. it took longer to do that than the original routing.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

theq
Posts: 84
Joined: Tue Dec 18, 2018 7:16 pm
Location: North of the Wall

Re: TF1260 Revision 1

Post by theq » Thu Jan 02, 2020 6:51 pm

Awesome stuff, and great that you put a THERM header on it <3

alenppc
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 436
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:59 pm

Re: TF1260 Revision 1

Post by alenppc » Thu Jan 02, 2020 6:52 pm

Those caps will be the death of me. But it's a small price to pay to make this card available. I wonder what are the chances we could get caps preassembled by the board house?

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 2473
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF1260 Revision 1

Post by terriblefire » Thu Jan 02, 2020 6:55 pm

alenppc wrote:
Thu Jan 02, 2020 6:52 pm
Those caps will be the death of me. But it's a small price to pay to make this card available. I wonder what are the chances we could get caps preassembled by the board house?
Very probably... I'd be happy to ask them to do all the low cost items.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

go0se
Posts: 167
Joined: Sun Nov 25, 2018 7:55 pm

Re: TF1260 Revision 1

Post by go0se » Thu Jan 02, 2020 7:13 pm

Free SMT assembly with PCB orders at JLCPCB until 12th Jan. Only pay for the components used - caps count as standard items. Restricted to one side only.

Bit more work for you to create the appropriate pick and place file.

https://support.jlcpcb.com/article/90-t ... cial-offer

chucky
Posts: 19
Joined: Sun Jan 13, 2019 8:42 pm

Re: TF1260 Revision 1

Post by chucky » Thu Jan 02, 2020 7:15 pm

jlpcb only supports asssembly on 2 layerboards

User avatar
supaduper
Posts: 252
Joined: Thu Nov 08, 2018 12:05 pm

Re: TF1260 Revision 1

Post by supaduper » Thu Jan 02, 2020 7:20 pm

Bring it on !, thanks for the hard work Steve, looks the Dogs bllx :)

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 2473
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF1260 Revision 1

Post by terriblefire » Thu Jan 02, 2020 7:22 pm

chucky wrote:
Thu Jan 02, 2020 7:15 pm
jlpcb only supports asssembly on 2 layerboards
That is rather odd.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

go0se
Posts: 167
Joined: Sun Nov 25, 2018 7:55 pm

Re: TF1260 Revision 1

Post by go0se » Thu Jan 02, 2020 7:23 pm

chucky wrote:
Thu Jan 02, 2020 7:15 pm
jlpcb only supports asssembly on 2 layerboards
They claim to do both 2 and 4 layer now in their "Assembly Capabilities" section.

https://jlcpcb.com/smt-assembly

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 2473
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF1260 Revision 1

Post by terriblefire » Thu Jan 02, 2020 7:26 pm

go0se wrote:
Thu Jan 02, 2020 7:23 pm
chucky wrote:
Thu Jan 02, 2020 7:15 pm
jlpcb only supports asssembly on 2 layerboards
They claim to do both 2 and 4 layer now in their "Assembly Capabilities" section.

https://jlcpcb.com/smt-assembly
If they dont... I have a contact that can do the assembly in Scotland.. Probably not as cheap as JLCPCB.. but since he was my Best Man maybe i'll get a good rate (probably have to do the setup myself).
———
I get cranky when asked to repeat myself.

Post Reply

Return to “TF360”