TF536 on the ST

68030 + SDRAM + IDE

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

tuxie
Posts: 153
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:51 am

Re: TF536 on the ST

Post by tuxie » Sat Jun 15, 2019 4:18 pm

Put a 32Bit rom the card and use EmuTOS or the Pak tos, let it run with CPU speed and you will get heavy results.. check the benchmarks from the PAK-030 then you can see what i mean.

Methanoid
Posts: 9
Joined: Wed Dec 20, 2017 11:53 am

Re: TF536 on the ST

Post by Methanoid » Mon Jun 17, 2019 6:59 pm

Is it possible to fit the keyboard and close the case with one of these or is there a relocator board like on the Amiga 500 that solves the issue?

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1062
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by terriblefire » Mon Jun 17, 2019 7:11 pm

Nobody has solved the re locator issue yet. Some ST models its probably possible due the CPU location being seemingly random on the ST motherboards :)
———
I get cranky when asked to repeat myself.

Post Reply