Page 1 of 2

TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 7:18 pm
by terriblefire
After my earlier stream I switched the A2000 for the Atari ST...

Booted first time.
Floppy works
Could format a floppy first time.

MWHAHAHAHAHA.
21DE17BC-E7C0-4430-A970-DA2ED4DBD8F9.jpeg
21DE17BC-E7C0-4430-A970-DA2ED4DBD8F9.jpeg (754.85 KiB) Viewed 438 times
BDFA252D-148F-4F49-AAD8-138858EBE5FE.jpeg
BDFA252D-148F-4F49-AAD8-138858EBE5FE.jpeg (390.86 KiB) Viewed 438 times
38A676EB-9700-41B7-886E-2C780807A342.jpeg
38A676EB-9700-41B7-886E-2C780807A342.jpeg (845.21 KiB) Viewed 438 times
7D9F8866-E3EA-46F6-AB48-DFDCDBF0BC3E.jpeg
7D9F8866-E3EA-46F6-AB48-DFDCDBF0BC3E.jpeg (564.17 KiB) Viewed 438 times

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 7:20 pm
by PhilC
Gembench?

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 7:23 pm
by exxos
Give it to me!!

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 7:26 pm
by PhilC
exxos wrote:
Fri Jun 14, 2019 7:23 pm
Give it to me!!
Now now, you know if anybody is qualified to break it, it's me :D

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 7:59 pm
by terriblefire
Gembench CPU tests out of the gate with no mods.. No altram involved at this point.

nobombs.JPG
nobombs.JPG (183.94 KiB) Viewed 418 times

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 8:39 pm
by PhilC
Thankyou, similar to the 534 as expected.

Re: TF536 on the ST

Posted: Fri Jun 14, 2019 10:24 pm
by exxos
terriblefire wrote:
Fri Jun 14, 2019 7:59 pm
Gembench CPU tests out of the gate with no mods.. No altram involved at this point.
You need to load the STFM1048 file as your referencing the blitter when you don't have one :)

Also update your GB6 to the later version :)

http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/GB6/GB608B31.zip

Re: TF536 on the ST

Posted: Sat Jun 15, 2019 12:28 am
by terriblefire
PhilC wrote:
Fri Jun 14, 2019 8:39 pm
Thankyou, similar to the 534 as expected.
Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?

Re: TF536 on the ST

Posted: Sat Jun 15, 2019 9:42 am
by Cyprian
terriblefire wrote:
Sat Jun 15, 2019 12:28 am
PhilC wrote:
Fri Jun 14, 2019 8:39 pm
Thankyou, similar to the 534 as expected.
Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?
I posted your question in EmuTOS developer list and I got suggestion to try ROMSPEED:
https://github.com/uweseimet/atari_publ ... r/ROMSPEED

Re: TF536 on the ST

Posted: Sat Jun 15, 2019 1:02 pm
by terriblefire
Cyprian wrote:
Sat Jun 15, 2019 9:42 am
terriblefire wrote:
Sat Jun 15, 2019 12:28 am


Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?
I posted your question in EmuTOS developer list and I got suggestion to try ROMSPEED:
https://github.com/uweseimet/atari_publ ... r/ROMSPEED
Thanks i'll give this a whirl.