Well that's just bloody typical

Atari talk, or the life and the universe and things. Just keep it clean!
Post Reply
Forgottenmyname
Posts: 282
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Well that's just bloody typical

Post by Forgottenmyname » Tue Sep 11, 2018 1:14 pm

So I've just recapped the Mitsumi power supply ready to use with my STF board once it's finished.

I decided I'd go and test it by plugging it into a Mega1 board that id been trying to fix and was going to use for spares as I'd got fed up of its lack of workingness, only to find out the bloody thing now works!

Thought for the day: never underestimate the power of the power supply.

User avatar
exxos
Site Admin
Posts: 3549
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: Well that's just bloody typical

Post by exxos » Tue Sep 11, 2018 1:19 pm

Was that the one with the ram faults ? (cant remember sorry)
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

Forgottenmyname
Posts: 282
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: Well that's just bloody typical

Post by Forgottenmyname » Tue Sep 11, 2018 1:39 pm

No, this is another with Ram, Rom and CPU faults, the other was too badly corroded, so It was "put to better use"

I think someone had previously tried to kill it with a dodgy PSU as a lot of stuff had gone pop.

Post Reply