TF536 on the ST

68030 + SDRAM + IDE

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1145
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

TF536 on the ST

Post by terriblefire » Fri Jun 14, 2019 7:18 pm

After my earlier stream I switched the A2000 for the Atari ST...

Booted first time.
Floppy works
Could format a floppy first time.

MWHAHAHAHAHA.
21DE17BC-E7C0-4430-A970-DA2ED4DBD8F9.jpeg
21DE17BC-E7C0-4430-A970-DA2ED4DBD8F9.jpeg (754.85 KiB) Viewed 647 times
BDFA252D-148F-4F49-AAD8-138858EBE5FE.jpeg
BDFA252D-148F-4F49-AAD8-138858EBE5FE.jpeg (390.86 KiB) Viewed 647 times
38A676EB-9700-41B7-886E-2C780807A342.jpeg
38A676EB-9700-41B7-886E-2C780807A342.jpeg (845.21 KiB) Viewed 647 times
7D9F8866-E3EA-46F6-AB48-DFDCDBF0BC3E.jpeg
7D9F8866-E3EA-46F6-AB48-DFDCDBF0BC3E.jpeg (564.17 KiB) Viewed 647 times
———
I get cranky when asked to repeat myself.

User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 1643
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: TF536 on the ST

Post by PhilC » Fri Jun 14, 2019 7:20 pm

Gembench?
If it ain't broke, test it to Destruction.

User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 7416
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by exxos » Fri Jun 14, 2019 7:23 pm

Give it to me!!
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 1643
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: TF536 on the ST

Post by PhilC » Fri Jun 14, 2019 7:26 pm

exxos wrote:
Fri Jun 14, 2019 7:23 pm
Give it to me!!
Now now, you know if anybody is qualified to break it, it's me :D
If it ain't broke, test it to Destruction.

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1145
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by terriblefire » Fri Jun 14, 2019 7:59 pm

Gembench CPU tests out of the gate with no mods.. No altram involved at this point.

nobombs.JPG
nobombs.JPG (183.94 KiB) Viewed 627 times
———
I get cranky when asked to repeat myself.

User avatar
PhilC
Moderator
Moderator
Posts: 1643
Joined: Fri Mar 23, 2018 8:22 pm

Re: TF536 on the ST

Post by PhilC » Fri Jun 14, 2019 8:39 pm

Thankyou, similar to the 534 as expected.
If it ain't broke, test it to Destruction.

User avatar
exxos
Site Admin
Site Admin
Posts: 7416
Joined: Wed Aug 16, 2017 11:19 pm
Location: UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by exxos » Fri Jun 14, 2019 10:24 pm

terriblefire wrote:
Fri Jun 14, 2019 7:59 pm
Gembench CPU tests out of the gate with no mods.. No altram involved at this point.
You need to load the STFM1048 file as your referencing the blitter when you don't have one :)

Also update your GB6 to the later version :)

http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/GB6/GB608B31.zip
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - 4MB STE 32MHz - STFM 16MHz - STM - MEGA ST - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - HxC - CosmosEx - Ultrasatan - various clutter

https://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1145
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by terriblefire » Sat Jun 15, 2019 12:28 am

PhilC wrote:
Fri Jun 14, 2019 8:39 pm
Thankyou, similar to the 534 as expected.
Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?
———
I get cranky when asked to repeat myself.

Cyprian
Posts: 126
Joined: Fri Dec 22, 2017 9:16 am

Re: TF536 on the ST

Post by Cyprian » Sat Jun 15, 2019 9:42 am

terriblefire wrote:
Sat Jun 15, 2019 12:28 am
PhilC wrote:
Fri Jun 14, 2019 8:39 pm
Thankyou, similar to the 534 as expected.
Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?
I posted your question in EmuTOS developer list and I got suggestion to try ROMSPEED:
https://github.com/uweseimet/atari_publ ... r/ROMSPEED
Jaugar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
SDrive / PAK68/3 / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
Hatari / Steem SSE / Aranym / Saint
http://260ste.appspot.com/

terriblefire
Moderator Team
Moderator Team
Posts: 1145
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:56 pm
Location: Glasgow, UK
Contact:

Re: TF536 on the ST

Post by terriblefire » Sat Jun 15, 2019 1:02 pm

Cyprian wrote:
Sat Jun 15, 2019 9:42 am
terriblefire wrote:
Sat Jun 15, 2019 12:28 am


Is there no way to leverage the fast ram? Or even just use the MMU to put ROM in fastram?
I posted your question in EmuTOS developer list and I got suggestion to try ROMSPEED:
https://github.com/uweseimet/atari_publ ... r/ROMSPEED
Thanks i'll give this a whirl.
———
I get cranky when asked to repeat myself.

Post Reply