TF-330 and the ProModule

68030 + SDRAM + IDE

Moderators: terriblefire, Terriblefire Moderator

Post Reply
sugar
Posts: 9
Joined: Sat Apr 20, 2019 10:28 pm

TF-330 and the ProModule

Post by sugar » Mon Oct 28, 2019 9:30 pm

I didn't find any information online about this so I would like to share my experiences with the TF-330 and the ProModule.
Being a fan of the CD32 I've long wanted a ProModule but there were other options at the time like the SX32Pro which offered more.
Now I don't have a SX32Pro anymore but got a TF328 and a TF330 and I noticed there was a lot of chat about compatible expansions but I was left under the impression that they all had issues.

Anyway, the ProModule and it's riser work with the TF-330. I need to test the serial and parallel but at least the floppy drive and the RTC work and so does the memory.

Also it would appear that the ProModule connector has the same pin order (a subset though) as the actual CD32 connector so it would be relatively straight forward to make a new riser from the existing Kipper & co templates for it.

I hope it will also work with the TF360 and the NotPort :)

nicus101
Posts: 6
Joined: Mon Jan 28, 2019 3:57 pm

Re: TF-330 and the ProModule

Post by nicus101 » Sun Nov 17, 2019 3:34 am

You are telling that TF330 works along with Promodule connected? I also happen to have CD32 Promodule but i was scared to put TF330 into FMV slot along with promodule

Post Reply

Return to “TF330”